Vjeronaučna olimpijada za osnovnu školu na nadbiskupijskoj razini 2011

Vjeronaučna olimpijada za osnovnu školu na nadbiskupijskoj razini 2011

„Lijepo je biti nadbiskup Splitsko-makarske nadbiskupije, jer vi, vi ste najbolji u državi – već tri godine!“, riječi su kojima je nadbiskup Marin Barišić pozdravio 27 ekipa koje su predstavljale svoje škole na nadbiskupijskoj vjeronaučnoj olimpijadi u športskoj dvorani naše škole.
Sve nazočne pozdravio je ravnatelj škole, gospodin Tomislav Budimir, s ponosom istaknuvši kako je ekipa vjeroučenika škole domaćina sa svojom mentoricom s. Vjerom Gulić prošle godine osvojila drugo mjesto na državnom natjecanju
Nakon pozdravnih govora predsjednice županijskog povjerenstva za školska natjecanja gospođe Vesne Marović, gradonačelnika grada Sinja gospodina Ivice Glavana i  nadbiskupa Splitsko-makarske nadbiskupije monsinjora Marina Barišića slijedio je i kulturno-duhovni program. Molitvu su predvodile učenice Ela Marendić i Paula Ajdučić, a pripremila ih je vjeroučiteljica Marina Šušnjara. Školski zbor, predvođen nastavnicom glazbene kulture Žanom Sunara, otpjevao je nekoliko marijanskih pjesama, a na pozornici su im se pridružili i ostali djelatnici škole. U programu su nastupili KUD Vrilo i učenici 3. razreda.
Poslije uputstava predsjednice povjerenstva za Vjeronaučnu olimpijadu Splitsko-makarske nadbiskupije gospođe Katice Radačić pristupilo se natjecanju.
Konačni poredak izgledao je ovako:
1. OŠ „Sućidar“ – Split
2. OŠ „Ivan Mažuranić“ – Han
3. OŠ „Zmijavci“ – Zmijavci