Školski maskenbal

Školski maskenbal

Na pokladni utorak, 13. veljače, u našoj školi prigodno je održan još jedan maskenbal. Dvjestotinjak učenika u pratnji svojih učiteljica u školskoj sportskoj dvorani, pjesmom i plesom izvelo je jednosatni program, nakon čega je uslijedilo suđenje krnji.

Program je započeo prigodnim glazbenim brojem, a kao gost iznenađenja došla je draga nam kolegica Mery Milošević  koja je svojim nastupom još jednom oduševila sve prisutne. Nakon toga, učenici 7. razreda su pročitali kratki tekst kojim su presudili mrskome krnji. Uz prigodan glazbeni broj uslijedilo je predstavljanje razreda i njihovih maski.

Prvo su se predstavili niži razredi centralne škole u pratnji svojih učitelja.

Prvi su nastupili učenici 1.a s točkom Miševi i mačke, zatim 2.a s točkom Maškare, Maškare, pa učenici 3.a koji su izveli Životinjski bal, nakon njih učenici 3.b koji su nakratko postali Astronauti. Učenici 4.a predstavili su se točkom Lutke.

Zatim je uslijedilo predstavljanje područnih škola. Učenici iz Gale predstavili su se točkom Slikari, Mali ekolozi su bili Bajagićani, a učenici sa Gljeva izveli su točku Grožđe.

U nastavku programa predstavili su se učenici viših razreda centralne škole pod vodstvom svojih razrednika. Prvi su nastupili učenici 5.a razreda koji su se predstavili točkom Prosvjed, učenici 5.b postali su Rukometaši i navijačice, 6.a razred izveo je točku Torcida, dok su se učenici 6.b predstavili točkom Supertalent. Grupno natjecanje zatvorio je 7.a razred predvođen svojom razrednicom koji su zajedno izveli točku Anka vegeterijanka. Učenici preostalih razreda: 7.b, 8.a i 8.b zajedno su prošetali školskom dvoranom i tako pokazali svoje individualne maske.

Nakon predstavljanja svih razreda uslijedilo je proglašenje pobjednika. U kategoriji nižih razreda pobjedu su odnijeli Astronauti iz 3.b razreda, a točkom Anka vegetarijanka učenici 7.a izborili su pobjedu među višim razredima. Na kraju programa u školskom dvorištu izvršena je presuda „krnji“ koji je spaljen.

INTERNET PREDATOR PRVAŠIĆI DRUGAŠI