23. Hrvatska kulturna baština – Donji Muć

Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Splitsko-dalmatinske županije OŠ kneza Branimira, Donji Muć i ove je godine provela 23. likovno – literarni natječaj na temu „Baština moga kraja – ono čime se ponosim“.

Kroz likovne i literarne radove učenici 41 škole iz 14 županija Republike Hrvatske prikazali su ljepotu i baštinu svoga kraja. Našu Školu predstavili su učenici drugog razreda: Jelena P., Lora Š., Gabriela B., Emma P.; učenice četvrtog razreda Natali J., Paula Ž., Lana T., i Iva P. te učenica petog razreda Leamaria M. pod mentorstvom prof. Ane Tadić, prof. Dina Fabjančića, učitelja Đorđa Šege i učiteljice Grozdane Filipović-Grčić.

Svibnja 2018. u Muću je održana završna priredba 23. likovno – literarnog natječaja na kojoj su najuspješnijim sudionicima natječaja uručene nagrade i priznanja. Pozivu na svečanost rado su se odazvali učitelj Đorđe Šego i učiteljica Grozdana Filipović-Grčić. Zbornik u kojem su tiskani radovi učenika i zahvalnice školama, učenicima i mentorima sjećanje su na još jednu „Hrvatsku kulturnu baštinu“. Ovim putem čestitamo pohvaljenim i nagrađenim učenicima i mentorima na uloženom trudu!