Volonterski klub OŠ Ivana Mažuranića kao INA- B1 program

Nova školska godina donijela je pregršt novih stvari u našoj školi.

Osim što smo sada dio eksperimenta cjelodnevne škole i svi se navikavamo na novi način rada, imamo i neke nove aktivnosti koje možemo provoditi u školi.

Zapravo i nisu toliko nove, jer smo dosta toga i prije radili, ali sada smo velikom dijelu tih aktivnosti dali jedan novi oblik i način djelovanja.

Od ove školske godine u našoj školi će djelovati školski Volonterski klub u kojem će biti učenici, učitelji, roditelji i ostali koji budu željeli surađivati na akcijama i aktivnostima koje su u planu.  Više o Volonterskom klubu možete pogledati u prezentaciji koju je pripremila učiteljica Mirela Pletikosić za Vijeće roditelja. Učiteljica Mirela je koordinatorica i voditeljica kluba pa joj se možete javiti za sva pitanja ili sudjelovanje.

Trebamo spomenuti još da je program Volonterskog kluba nastao   unutar projekta BioMOZAIK- Krš i more u koji je naša škola uključena, a sam Klub kao dio programa Aktivnog građanstva.

Nastojati ćemo podijeliti sve naše aktivnosti i događaje kako bismo učinili rad Kluba što vidljivijim i tako potaknuli što veći broj zainteresiranih da nam se pridruže.

Plan rada Volonterskog kluba OŠ Ivana Mažuranića VR

 

Slobodno se javite na:
mail: mirelaple71@gmail.com
mob: 095 814 31 61