Adio osnovna školo!

Adio osnovna školo!

Danas smo se oprostili od učenika osmih razreda naše Škole. U školskoj dvorani s početkom u 9h okupili su se sada već bivši osmaši, njih 48 iz dvaju razreda, njihove razrednice Mery Milošević, Mirela Pletikosić, ravnatelj Škole Tomislav Budimir, te svi učitelji koji su predavali u tim razredima. Još pospanih, malo zbunjenih lica,  slušali su pozdravne riječi svojih razrednika i ravnatelja, s olakšanjem što je jedno poglavlje njihova života uspješno završeno, a isto tako malo uplašeni zbog neizvjesnosti onoga što ih čeka u skoroj budućnosti.

Kako je ravnatelj istaknuo svi su uspješno završili osnovnu školu, a od onih koji su bili malo više uspješni i uz svjedodžbu dobili i pohvalnice Razrednog, odnosno Učiteljskog vijeća posebno su istaknuti najbolji učenici generacije Stipe Munivrana iz 8a i Ante Balaić-Marmun iz 8b razreda koji su dobili i vrijedne nagrade.

Slijedi još malo uzbuđenja pri upisu u željenu srednju školu, a nakon toga dugo i bezbrižno ljeto do novih izazova i pobjeda koje ih čekaju u budućnosti.

U ime Škole i svih djelatnika želimo im sve najbolje u životu i da sačuvaju uspomenu na nas u svojim sjećanjima.