LiDraNo 2015.

LiDraNo 2015.

Lidrano 2015. donio je našoj školi ove godine mnoge lijepe trenutke. Rad naše učenice Duške Brčić-Šušak „Moja didovina“ s općinske Smotre upućen je na županijsku razinu dok su nas četvrtaši predstavljali  na općinskoj razini Smotre s glazbeno-scenskim igrokazom „Reumatični kišobran“, autorice Željke Horvat–Vukelje. Učenici su sa svojim učiteljicom Katicom Žmire pozvani na županijsku Smotru 2. veljače 2015. u HNK Split.

Naši vrijedni glumci su: Andrea Poljak, Josip Poljak, Marta Poljak, Hrvoje Maleš, Klara Marendić, Tina Penić, Lana Vučić, Bože Vučić, Petra Čačija i Roko Tenžera.

S učiteljicom Katicom Žmire surađivali su učitelji Đorđe Šego, kao glavni scenograf,  učitelj Jakša Bralić koji je uglazbio i uvježbao završnu pjesmu te vrijedne pripravnice Stipanka Čačija i Petra Bilobrk.
Uloženi trud, talent i kreativnost naših četvrtaša prepoznali su članovi povjerenstva koji su imali samo riječi hvale posebno za glavnu glumicu Andreu Poljak, žaleći što zbog pravila natjecanja na državnu razinu smotre ne idu učenici nižih razreda. Bila je to jedinstvena prilika našim malim glumcima da se po, prvi put susretnu s kazališnim daskama i ujedno vide kako to drugi rade.

Posebno su bili oduševljeni mnoštvom raznobojnih, šarolikih kostima na koje su naišli u garderobi kazališta.

Kao škola ponosni smo na naše glumce. Čestitamo im!