Zaplešimo zajedno – „Primoštenski bal„

Zaplešimo zajedno – „Primoštenski bal„

06.2016. u prošli petak u večernjim satima na primoštenskoj Rudini održan je „Primoštenski bal“, 4. smotra plesnih skupina koje djeluju u okviru osnovnih škola na području Šibensko-kninske i Splitsko –dalmatinske županije. Smotra nema natjecateljski karakter već joj je svrha promovirati ples kao način izražavanja te omogućiti voditeljima i učenicima druženje i razmjenu iskustava. Organizator  projekta je OŠ Primošten i Općina Primošten koja je pomogla svojim sponzorstvom.

Ovogodišnji „Primoštenski bal“ otvorio je ravnatelj OŠ Primošten Nedjeljko Marinov pozdravio sve prisutne, zaželio dobrodošlicu u malom primorskom gradiću velikog srca, te rekao kako je ova ideja pala na plodno tlo te izrasla u divno druženje i jačanje samopouzdanje  svih učenika koji sudjeluju na ovoj smotri.

Nastupili su: Plesna skupina Grozdice  OŠ Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski, Plesna skupina OŠ Vjekoslava Kaleba Tisno, Plesna skupina OŠ Brodarica, PŠ Grebaštica, Plesna skupina OŠ Josipa Šižgorića, Šibenik, Plesna skupina Balans iz Šibenika, Plesna skupina OŠ Rogoznica, Plesna skupina  Status iz Šibenika,Plesna skupina Spin  Kaštel Sućurac,  solinski Bubamarci, Selina i primoštenske Zumbice.Po završetku programa svi su sudionici i njihovi voditelji dobili prigodan poklon i zahvalnicu te su pozvani na zajedničku večaru.

Voditeljica projekta  Amalija Pancirov  zahvalila je svim sudionicima koji su podjelili svoju navjerojatnu plesnu energiju i učinili da Primoštenski bal postane vrhunski događaj. Zato djeco ne dajte da vas išta sputava da plešete još  više i žešće. Jer spoj lijepog vremena, dječjeg plesa i odlične energije dobijate predivan događaj koji  ćete dugo nositi u srcu.

Grozdana F.G.